• shtori sofi logo

Как започва всичко

Създадена от нуждата на хората да бъдат различни и да избягат от еднообразието на класическите щори и пердета, Щори Софи стъпва на Българсия пазар през 2012 година с ясното съзнание, че продуктите са нови и все още непознати в страната. Далеч не подозира обаче, че като основоположник на 3Д фото щори и пердета ще се превърне в лидер в бранша и в България.

За нея и до днес най-важното при създаването на всеки един продукт е качеството, коректното отношение към клиента и спазване на сроковете. Основната мотивация от самото начало е внасянето на по-добро настроение във всеки дом до който достига широката гама от продукти.
Разбира се, Щори Софи не би могла да е това, което е в момета без целият екип, който работи и стои неотлъчно зад нея. За да осигури най-доброто място и среда за работа създава производствената си база в гр Пловдив. Именно там всеки ден екипът се грижи за дизайна и изработката в кратки срокове на всеки един продукт, налагайки качеството на продуктите и коректното отношение към клиентите като основно движещо мото и сила!

Кои сме ние

Нашата мисия е да осигурим на нашите клиенти най-добро обслужване.

Нашата визия е да бъдем препочитания избор на фото щори в България.

За всяка компания е особенно важно да избере принципите от които да се води в работата си. За Щори Софи особенно важна роля играят:

КОРЕКТНОСТ; ОТГОВОРНОСТ; ЧЕСТНОСТ

0
Брой щастливи клиенти
0
Брой дистрибутори

Нашите сертификати

Композиционни щори
Композиционни щориСертификат
Сертификат за Композиционни щори
Фото Щори
Фото Щори Сертификат
Сертификат за фото щори
Щампа
ЩампаСертификат
Сертификат за щампа
Политекстилни 1
Политекстилни 1Сертификат
Сертификат за Политекстилни щори 1
Политекстилни 2
Политекстилни 2Сертификат
Сертификат за Политекстилни щори 2
Политекстилни 3
Политекстилни 3Сертификат
Сертификат за Политекстилни щори 3